BaseLines

Ledelsesinformation som en service


BaseLines tilbyder en række sammenhængende produkter og ydelser, der gør det muligt for dig og din virksomhed at blive bedre til at styre forandringer og kontrollere risici.

Vores udgangspunkt er, at virksomheder har behov for god ledelsesinformation for at kunne træffe gode beslutninger, men at virksomhederne ikke selv behøver at producere informationen.

Vores grundidé er, at den ledelsesinformation, der er nødvendig for at opnå kontrol med de forandringer virksomheden ønsker at gennemføre, viser sig som helt konkrete ledelsesprodukter – tegninger, planer, risikovurderinger, rapporter – som først skal udarbejdes, og herefter vedligeholdes. BaseLines tilbyder at udarbejde disse ledelsesprodukter for din virksomhed, og efterfølgende vedligeholde dem på abonnementslignende vilkår.

Vores mål er at:

  • Bidrage til at reducere virksomhedens projektomkostninger
  • Medvirke til at reducere virksomhedens time-to-market
  • Bistå med at reducere antallet af operationelle fejl
  • Hjælpe med at øge virksomhedens kundetilfredshed

Vores kompetencer

Vi leverer og vedligeholder ledelsesinformation med udgangspunkt i anerkendte metoder og best-practices. Vores kernekompetencer er: Enterprise Arkitektur (TOGAF) og forretningsanalyse baseret på modelleringssproget ArchiMate, risk management (ISO 27000), projektledelse (PRINCE2), programledelse (Managing Successful Programmes – MSP) og porteføljestyring (Management of Portfolios – MOP).

Vores services