Vi er BaseLines

Om os

Over 20 års erfaring

Vi har arbejdet med forretningstransformationer, projekter og programmer i mere end 20 år. Vi har erfaringer fra mange forskellige brancher, og har fungeret både i lederroller som it-direktør, it-chef, udviklingschef, programchef og chefarkitekt, og som interne og eksterne konsulenter i roller som projektleder, forretningsanalytiker, it-sikkerhedsspecialist, løsningsarkitekt, udvikler, tester mv.

Vi er drevet af en stærk, fælles passion for kvalitet gennem høj faglighed og integritet. Vi har stået over for stort set alle tænkelige problemstillinger i spændingsfeltet mellem forretning og it, og har lært hvad der virker, og hvad der ikke virker. I modsætning til konsulenter fra mange andre konsulenthuse ved vi fra personlige erfaringer alt om de praktiske udfordringer, der opstår, når man forsøger at indarbejde branche standarder, politikker og best practices i sin organisation.

Team

Vi har koncentreret vores fælles erfaringer i en forretningsmodel, der binder disciplinerne enterprise arkitektur, risk management og portfolio management sammen i et nyt og unikt rådgivningskoncept, som vi er ubeskedne nok til at mene vil sætte nye standarder for management rådgivning til små og mellemstore virksomheder. Vores mission er at hjælpe virksomheder til blive bedre til at planlægge og gennemføre ændringer. Det er derfor vores slogan er ”BaseLines –controlling change”.

Tom Wagener

Partner (+45) 29662808


Claus Råe

Partner (+45) 29709866


Kristina Lund

Partner (+45) 40123034


Lidt mere om
personerne bag


Del dette


Tom-WagenerTom har arbejdet med IT-management i den finansielle sektor i mere end 15 år –seneste som udviklingschef i Danmarks Nationalbank.

Tom har arbejdet projektorienteret i hele sin karriere, og er en erfaren projekt- og programleder, der har gennemført utallige projekter i spændingsfeltet mellem forretning og IT. Tom er ekspert i strategiudvikling og strategiske styringssystemer, performance management, forretnings- og procesanalyser med ArchiMate og BPMN, risk management baseret på ISO 27000, agil metode (Scrum), porteføljestyring baseret på MOP (Management of Portfolios) og contract management.

Tom er certificeret ArchiMate practitioner, PRINCE2-practitioner, MSP-practitioner, Scrum Master (CSM), Scrum Product Owner (CSPO), Six Sigma Black Belt, ITIL v3 foundation og COBIT foundation.

Tom er oprindelig uddannet cand.polit og har en MBA fra 2014.

Claus-RåeClaus har arbejdet med IT i mere end 25 år. Med en baggrund som softwareudvikler har Claus udviklet og designet løsninger til mange forskellige brancher. Claus har særlig fokus på- og primær kompetence indenfor enterprise og løsningsarkitektur samt Service Orientering.

Claus har bred teknisk indsigt i mange forskellige it-teknologier, dog særligt i Microsoft teknologi-stakken, idet Claus i en længere årrække var ansat i MDCC (Microsoft Development Center Copenhagen).

Claus er Certificeret Enterprise Arkitekt fra CMU og har desuden TOGAF, ITIL og PRINCE2 certificeringer på CV’et.

Kristina-LundKristina har beskæftiget sig med forandringsledelse og strategisk styring af IT-organisationer gennem hele sin karriere. Hun har varetaget roller som IT-direktør, IT-chef samt program- og projektleder. I de seneste år har Kristina arbejdet som selvstændig management konsulent.

Kristina har stor erfaring med strategisk forretningsanalyse, it-strategi og outsourcing. Kristina har som program- og projektleder gennemført store forandringsprojekter i globale organisationer. Hun har erfaring fra mange forskellige brancher, herunder finans og shipping.

Kristina er uddannet cand.scient (datalogi).